Beveiliging

Alarmcentrales
Een goede beveiliging is vaak niet alleen een eis van de verzekeringsmaatschappij, maar ook een veilige gedachte. Er gaat een preventieve werking van uit en het geeft eigenaar en medewerkers een veilig gevoel dat een systeem over de eigendommen en de bescherming van het personeel waakt. Dit laatste bijvoorbeeld door een alarmsysteem uit te breiden met brand- en gasmelders en overvalknoppen.

AvhTech werkt uitsluitend samen met innovatieve en gerenommeerde partijen in de markt, met oplossingen waar onze klanten om vragen. Dit kunnen standaard producten zijn, maar ook oplossingen op maat.

AvhTech levert alarmcentrales en detectors voor elke toepassing en op maat. Met innovatieve applicaties voor smartphone en tablet is onze apparatuur op afstand te controleren en te bedienen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk op afstand te controleren of het alarmsysteem wel ingeschakeld is, of bijvoorbeeld om iemand binnen te laten in een bepaalde zone zonder dat u zelf naar de locatie toe hoeft.

AvhTech verzorgt de volledige installatie, inclusief montage, configuratie, en nazorg. Alles vanuit één aanspreekpunt met uitstekende product- en vakkennis.

Huisbeveiliging
Bij alarmsystemen denk je in de eerste plaats misschien aan bedrijven of huizen met veel kostbaarheden. Maar iedereen kan het doel zijn van brand, inbraak, geweld of koolmonixidevergiftiging.

Veiligheid is een steeds belangrijker onderwerp binnen onze maatschappij. Vergrijzing, een gevoel van onveiligheid of een andere ontwikkeling vragen om nieuwe oplossingen op het gebied van beveiliging, persoonlijke veiligheid, zorg en domotica.

AvhTech levert complete alarmsystemen voor thuis, waarbij de nadruk op betrouwbaarheid en een eenvoudige bediening ligt.

Een veilige gedachte om je kostbaarheden of dierbaren extra te beschermen.

Een alarmsysteem moet echter geen extra zorg worden. Kies daarom voor AvhTech. Aan de hand van uw specifieke woonsituatie en wensen kan AvhTech als professioneel installateur u uitstekend adviseren in hoe de woning het best kan worden beveiligd.

AvhTech verzorgt de volledige installatie, inclusief montage, configuratie, en nazorg. Alles vanuit één aanspreekpunt met uitstekende product- en vakkennis.

 

 

Camerasystemen
Met een camerasysteem houdt u zicht op bezoekers, medewerkers, belangrijke locaties of waardevolle spullen. Een camerasysteem is ook een zinvolle aanvulling op uw alarmsysteem. Van een camerasysteem gaat namelijk ook een grote preventieve werking uit.

Het is wel van belang dat u kiest voor een hoogwaardig camerasysteem. Een systeem met beveiligingscamera’s die dag en nacht scherpe beelden opleveren. Zo nodig binnen én buiten. Bewakingscamera’s die betrouwbaar functioneren, maar ook met een gunstige prijs/prestatieverhouding.

AvhTech verzorgt de volledige installatie, inclusief montage, configuratie en nazorg. Alles vanuit één aanspreekpunt met kennis van IP en CCTV technieken.