Netwerken

Lokale netwerken
AvhTech levert toekomstbestendige lokale netwerken. Van de bekabeling en de aansluiting op de werkplek tot de configuratie van de routers en switches. AvhTech verzorgt de volledige installatie, inclusief montage, configuratie en nazorg. Alles vanuit één aanspreekpunt met kennis van data- en telecommunicatienetwerken.

Draadloze netwerken
Het aanbieden van draadloze netwerken aan personeel en uw klanten is inmiddels gebruikelijk. Dit moet uiteraard wel veilig en betrouwbaar zijn. U wilt niet dat onbevoegden toegang krijgen tot uw bedrijfsgegevens via het openbare draadloze netwerk. Ook moet een draadloos netwerk storingvrij werken, zonder interferentie van eigen netwerkapparatuur of die van anderen.

AvhTech verzorgt de volledige installatie, inclusief montage, configuratie en nazorg. Alles vanuit één aanspreekpunt met kennis van draadloze netwerken.

Internet
Internettoegang is inmiddels net zo onmisbaar als elektriciteit. Uitval betekent vaak stagnatie van de werkzaamheden. Zeker met de opkomst van clouddiensten is het van belang dat internet de hoogst mogelijke uptime heeft.

AvhTech levert internetaansluitingen voor elke denkbare toepassing, afgestemd op de benodigde bandbreedte en het gewenste serviceniveau. Van kosteneffectieve ADSL/VDSL verbindingen tot razendsnelle glasvezelverbindingen, of een combinatie van beiden als snelle internetverbinding met een goedkope backupoplossing.

Glasvezel is een toekomstvaste investering. De bandbreedtebehoefte zal de komende jaren alleen maar toenemen, en glasvezel kan uitstekend in deze (groeiende) behoefte voorzien. Instappen op een lagere snelheid is mogelijk, waarna de snelheid eenvoudig opgeschaald kan worden. Snelheden tot 1 Gb/sec. zijn op dit moment al mogelijk, en dat zal in de toekomst alleen maar sneller en betaalbaarder worden.

Providers in het programma zijn o.a. KPN.